کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است

جنبش حماس اعلام کرد که ریختن خون فلسطینی‌ها به دست نیرو‌های امنیتی تشکیلات خودگردان در کرانه باختری را به شدت محکوم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: ما به شدت ادامه ریختن خون فلسطینی‌ها توسط دستگاه‌های تشکیلات خودگردان در کرانه باختری را محکوم می‌کنیم که آخرین این اقدامات، زخمی شدن جوان فلسطینی محمد شادی الصباغ از اردوگاه جنین بود. علاوه بر آن، بیمارستان الرازی محاصره شده و نیرو‌های مقاومت تحت تعقیب و پیگرد قرار گرفتند و افراد مجروح نیز بازداشت شدند که این رفتار‌ها تمامی خط قرمز‌ها و اخلاق‌های ملی را زیر پا می‌گذارد.

جنبش حماس تصریح کرد: صحنه‌های محاصره این بیمارستان و تیراندازی در داخل آن و اقدام دستگاه‌های تشکیلات خودگردان فلسطین در تعقیب افرادی که تحت تعقیب نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی هستند، رفتاری خارج از رویکرد ملی و جنایتی در حق مردمان ما و نفی خون شهداء است.

جنبش حماس خاطرنشان کرد: همزمانی این تجاوز‌های خطرناک با حملات رژیم اشغالگر علیه جنین، هیچ شکی را باقی نمی‌گذارد که هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و رژیم اشغالگر به سطوح فاجعه‌باری رسیده است و این رویکردی است که از سوی تمامی اقشار مردم فلسطین و گروه‌های مقاومت آن مردود است.

حماس تصریح کرد: ما از تمامی گروه‌ها و شخصیت‌های ملی و اجتماعی در کرانه باختری می‌خواهیم تا از طریق تشدید درگیری در تمامی نقاط تماس و در ایست‌های نظامی و شهرک‌های صهیونیست نشین در کرانه باختری، با تمام توان برای پایین دادن به تجاوزات خطرناک تشکیلات خودگردان و مقابله با تجاوزات اشغالگر و هدف قرار دادن نیرو‌های مقاومت در جنین عمل کنند.

جنبش حماس اظهار کرد: ما همچنین خواهان هماهنگی تلاش‌های ملی برای رویارویی با هدف قرار دادن نیرو‌های مقاومت و گسترش تجاوزات رژیم اشغالگر در کرانه باختری و ارتقای اقدامات مقاومتی هستیم تا رژیم اشغالگر بهای ادامه جنایت‌هایش را بپردازد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر